MEERSCHMAN AALST

Last Viewed
Bewaard
MINI Meerschman Aalst
Moorselbaan 370
Aalst 9300
Vind ons op:
Beschikbaar
Niet beschikbaar
Nieuwe MINI's
Beschikbaar
Niet beschikbaar
Tweedehands
Beschikbaar
Niet beschikbaar
Service
Ma 09:00 - 19:00
Di 09:00 - 19:00
Woe 09:00 - 19:00
Do 09:00 - 19:00
Vr 09:00 - 18:00
Za 10:00 - 17:00
Zo Gesloten
Feestdag Gesloten
Ma 07:30 - 18:00
Di 07:30 - 18:00
Woe 07:30 - 18:00
Do 07:30 - 18:00
Vr 07:30 - 18:00
Za Gesloten
Zo Gesloten
Feestdag Gesloten

ESI Path--> /apps/settings/wcm/designs/minidigital-white.clientlibinclude.categories__business%3F%3Fdealerlocator%3F%3Fpublish.mode__css.async__.onload__.js

mini covid

WIJ BLIJVEN GEOPEND. EEN TIKKELTJE ANDERS.

Naar aanleiding van de nieuwe COVID-19 maatregelen zullen onze showrooms nieuwe wagens en MINI Used Car NEXT enkel digitaal geopend zijn van 2 november tot en met 13 december.

 

De werkplaatsen blijven wel geopend met toepassing van de social distancing regels en de meest strikte veiligheidsmaatregelen. Dit wil zeggen dat onderhouden, herstellingen en bandenwissels wel nog steeds kunnen doorgaan.

 

Ook onze sales advisors blijven voor jou beschikbaar via telefoon, e-mail, sociale netwerken en live videoconferenties, zodat jij onze online showroom 24/7 kan bewonderen. Configureer je graag de MINI van jouw dromen? Klik dan op de onderstaande knop en ontdekt alle mogelijkheden!

 

Keep it safe en tot binnenkort!

meerschman aalst

WELKOM BIJ MINI MEERSCHMAN AALST.

 

Bij MINI Meerschman houden we van een persoonlijke aanpak op maat van elke klant.

Of u nu op zoek bent naar een sportieve MINI JCW, een comfortabele MINI Countryman of de allereerste MINI Electric wenst te ontdekken tijdens een proefrit, bij MINI Meerschman is er voor elk wat wils.

 

Ook voor een MINI Next tweedehandswagen en alle andere diensten kunt u uiteraard bij ons terecht, van onderhoud en herstellingen over financiële producten tot MINI Lifestyle en accessoires. Professioneel fleet advies nodig? Ons team helpt u graag verder.

 

Kortom, voldoende reden om even binnen te springen.

 

Om u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn, investeert Meerschman in de bouw van een gloednieuwe MINI Store aan de afrit van de E40 te Aalst, die begin 2021 de deuren zal openen. Tot dan verwelkomen we u graag op de Moorselbaan in onze huidige concessie..

 

Hopelijk tot binnenkort!

MINI Meerschman 

 

ONZE AANbiedingen.

MINI winterproof

Zo maak jij je MINI winterproof.

Tijd om je MINI én jezelf te beschermen tegen de winter. Dat doe je met de MINI Winter Sterbanden. Als je ze vóór 31 december koopt, krijg je er, naast de gebruikelijke 24 maanden sterbandengarantie, bovendien een mooie korting en bij.

HOT WINTER ESSENTIALS.

De winter is daar. Ben je klaar? Ook deze winter is jouw MINI je compagnon bij uitstek om eropuit te trekken. Blijf je in de buurt of zoek je verdere oorden op nu het weer mag? Je MINI kan het aan met onze knappe accessoires.

 

 

 

 

Nieuws & Events.

Ontdek de meest recente MINI nieuwtjes in een oogopslag.